Elite Tins - dåser og bakker til alle formål i spændende design og glade farver

Elite er vidunderligt passioneret omkring dåser! de er et betroet, prisdendende brand til boligartikler og gaveartikler, som har produceret premium, licenseret blikvarer siden 1985. Elite har over 30 års erfaring i branchen, og det er deres mission at skabe smukt designede produkter med omhyggelig sans for detaljer; fra tidløse klassikere til moderne moderne stykker, Elites mission er at skabe en dåse til alle.
En britisk virksomhed med en global rækkededde, de har arbejdet tæt sammen med nogle af de største brands inden for boligdesign, herunder: Emma Bridgewater; Thornback & Peel; Sara Miller; Madame Treacle; Peter Kanin; AGA og Den Kongelige Samling for at nævne nogle få. Deres meget succesfulde AGA ovnform var en kreativ udfordring, der var to år undervejs; den er blevet til salg i titusinddes og vinder 'Årets madfyldte gave', som de er umådeligt stolte af.
Med deres stærke ry for kvalitet, deres overlegne produktdeden og enestående kundeserdece har deres kollektion vokset til at omfatte hundreddes af designs, inklusive sjældne Royal erindringsdåser. Deres produkter er blevet solgt i Buckingham Palace, Harrods, Liberty's, The Wallace Collection, Waitrose, The Houses of Parliament, Hankyu stormagasin, M&S og John Lewis. 
Elites omfattende designportefølje afspejler deres grænseløse entusiasme ikke kun for blik, men også for køkkentekstiler og risskalsprodukter. De søger altid at bevæge os med tiden og skaber miljøvenlige, innovative produkter, der fortsætter med at skubbe grænserne for hjemmeartikler, hdelket gør Elite til et brand, der er synonymt med ekspertise.