Angela B. by Scananco er en danske importør og distributør, vi råder over en lang række kvalitetsprodukter til køkken, bord, hus & have fra Storbritannien, hvor alle er internationale kendte "up-market"-mærkevarer. Design, trends og funktionalitet er disse mærkevarers dagsorden. Vores målsætning er at være en trendsætter indenfor højkvalitets boligindretning og gaveartikler. Vi forhandler designprodukter såvel som den Engelske Country stil. Vi er distributør i Skandinavien for Sophie Allport, Wrendale og Tweedmill Textiles. Vi er distributør i Danmark for Ulster Weavers, Christina May, herunder The English Soap Company og KEW produkter, Bothy Threads og Phoenox Textiles herunder Hug Rugs, Howler & Scratch mm.

 

 

Vores produktsortiment omfatter bl.a. køkkentekstiler, tehætter, tasker og meget mere fra Sophie Allport og Ulster Weavers, genbrugsuld plaider og Pure New Wool (uld) plaider fra Tweedmill Textiles.

 

English Soap Company's udvalg af engelske sæber i flotte individuelle indpakninger, luksuriøse toiletartikler og stearinlys i gaveæsker.

Kew Gardens kollektionen med et eksklusivt udvalg af sæbebarer, håndcremer og håndrensere inspireret af planternes duft og skønhed i Royal Botanic Gardens i Kew, London.

Fra Phoenox Textiles har vi Hug Rugs fremstillet af genbrugs-materiale som t-shirts, plastikflasker låg samt bildæk og Howler & Scratch måtter.

Wrendale Designs som producerer stilfulde designede lykønskningskort baseret på deres egne kunstværker, med en række billeder og andre varer til at supplere kollektionen.

 

Bothy Threads med deres lækkert broderisæt.


Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du ønsker prisliste og brochure tilsendt eller har spørgsmål.