angela B. er en danske importør og distributør med britiske aner og vi råder over en lang række kvalitetsprodukter til køkken, bord, hus & have fra Storbritannien, hvor alle er internationale kendte "up-market"-mærkevarer. Design, trends og funktionalitet er disse mærkevarers dagsorden.

Vores målsætning er at være en trendsætter indenfor højkvalitets boligindretning og gaveartikler. Vi forhandler designprodukter såvel som den Engelske Country stil.

Vores produktsortiment omfatter bl.a. køkkentekstiler, tehætter, tasker og meget mere fra Ulster Weavers, genbrugsuld plaider og Pure New Wool (uld) plaider fra Tweedmill Textiles.

Fra Rayware gruppen har vi bl.a. Mason Cash, navnet er synonymt med britisk køkkenudstyr, især den klassiske gule røreskål med sit tidløse design. Mason Cash har et bredt sortiment inden for bagning og madlavning.

Price & Kensington har alt en te og kage elsker har brug for og de er velkendt og meget elsket for tepotter i alle former og størrelser. Deres tepotter og tilbehør, hvor noget er blevet samleobjekter går tilbage til 1896. 

TYPHOON tilbyder en bred vifte af smukt designede produkter – wok's, vægte, krukker og meget mere - alt til overkommelige priser. Typhoon produkter appellerer til mode-fokuserede forbruger.

Porcelæn fra Churchill China. Dørmåtter fra Hug Rugs fremstillet af genbrugs-materiale som t-shirts, plastikflasker og låg samt bildæk. 

Wrendale Designs som producerer stilfulde designede lykønskningskort baseret på deres egne kunstværker, med en række billeder og andre varer til at supplere kollektionen.

Made Green, denne unikke samling er en kombination af fotorammer, vaser og urtepotter produceret af et par små producenter, der er blevet udvalgt på grund af deres 'grønne' profil. Made Green er en samling, der kan købes med god samvittighed. En smuk, økologisk, bæredygtig kollektion, der kombinerer moderne design med håndlavede produkter, produkter, der har en positiv effekt på de lande, der producerer dem. 


Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du ønsker prisliste og brochure tilsendt eller har spørgsmål.