Angela B. by Scananco er en danske importør og distributør, vi råder over en lang række kvalitetsprodukter til køkken, bord, hus & have fra Storbritannien, hvor alle er internationale kendte "up-market"-mærkevarer. Design, trends og funktionalitet er disse mærkevarers dagsorden. Vores målsætning er at være en trendsætter indenfor højkvalitets boligindretning og gaveartikler. 

 

Vores produktsortiment omfatter bl.a. køkkentekstiler, tehætter, tasker og meget mere fra Sophie Allport og Ulster Weavers, genbrugsuld plaider og Pure New Wool (uld) plaider fra Tweedmill Textiles.
English Soap Companys udvalg af engelske sæber i flotte individuelle indpakninger, luksuriøse toiletartikler og stearinlys i gaveæsker.
Kew Gardens kollektionen med et eksklusivt udvalg af faste og flydende sæber, håndcremer og håndrensere inspireret af planternes duft og skønhed i Royal Botanic Gardens i Kew, London.
Fra Phoenox Textiles har vi Hug Rugs vaskbare dørmåtter fremstillet af genbrugsmateriale samt Howler & Scratch måtter til kæledyr.
Wrendale Designs leverer stilfuldt designede lykønskningskort baseret på deres egne kunstværker, med en række billeder og andre varer til at supplere kollektionen.
Bothy Threads bidrager med spændende og farvestrålende broderisæt i mange moderne design.

 


Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du ønsker prisliste og brochure tilsendt eller har spørgsmål.