angela B. er en danske importør og distributør med britiske aner og vi råder over en lang række kvalitetsprodukter til køkken, bord, hus & have fra Storbritannien, hvor alle er internationale kendte "up-market"-mærkevarer. Design, trends og funktionalitet er disse mærkevarers dagsorden. Vores målsætning er at være en trendsætter indenfor højkvalitets boligindretning og gaveartikler. Vi forhandler designprodukter såvel som den Engelske Country stil. Vi er distributør i Skandinavien og Finland for Sophie Allport og er også distributør af Tweedmill Textiles i Danmark, Sverige og Norge. 

 

Vores produktsortiment omfatter bl.a. køkkentekstiler, tehætter, tasker og meget mere fra Sophie Allport og Ulster Weavers, genbrugsuld plaider og Pure New Wool (uld) plaider fra Tweedmill Textiles.

English Soap Company's udvalg af engelske sæber i flotte individuelle indpakninger, luksuriøse toiletartikler og stearinlys i gaveæsker.

Kew Gardens kollektionen med et eksklusivt udvalg af sæbebarer, håndcremer og håndrensere inspireret af planternes duft og skønhed i Royal Botanic Gardens i Kew, London.

Fra Phoenox Textiles har vi Hug Rugs fremstillet af genbrugs-materiale som t-shirts, plastikflasker låg samt bildæk og Howler & Scratch måtter.

Wrendale Designs som producerer stilfulde designede lykønskningskort baseret på deres egne kunstværker, med en række billeder og andre varer til at supplere kollektionen.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du ønsker prisliste og brochure tilsendt eller har spørgsmål.