En dejlig 100 % genbrugsuld plaid fremstillet af Tweedmill Textiles giver en glamourøs og hyggelig stemning, inspireret af farver og sindsro fra området. Hvert tæppe er vævet med sit eget garn så farven på hvert tæppe er individuel. Disse plaider som er fremstillet af tilfældigt genbrugsuld er bløde og holdbare og er egnet til mange lejligheder. Med en blanding af tradition og nutidsdesign har plaiderne en tidløs elegance med en luksuriøs fornemmelse og inspirerer og komplimenter et hvert hjem. Fordi disse plaider er fremstillet af tilfældigt genbrugsuld er hvert plaid unik og farverne varierer.
Genbrugs plaider er fremstillet af en blanding af genindvundne garn eller affaldsgarn. Genbrugsgarn stammer dybest set fra gammelt tøj. Tøj, som forbrugerne har smidt i genbrugscontainere hovedsageligt placeret ved supermarkeder. En del bliver skåret i strimler, genspindet og derefter vævet ind tilfældig tæpper. På disse tæpper er den lovlige betegnelse ”All Wool” anvendt som beskrivelse i stedet for Pure New Wool (ren ny uld), da ulden har været igennem rivejern og kan indeholde nylon tråde fra syning af trøjer / jakker osv. All Wool er 97% uld, da der tages hensyn til at der er mulighed for en lille mængde andre stoffer i ved produktionen af det oprindelige tøj. Det andet er affaldsgarn som er omarbejdet for at forhindrer at det ender på lossepladsen. 

Upcyclede uldtæpper
Disse smukke tæpper er skabt af upcycled uld, der engang var bestemt til losseplads - disse smukke tæpper har en sildebensvævning, der ligner et fiskeben og kommer i en række farver. Hver ordre vil være assorterede farver - fordi garnet er upcyclet, ved vi aldrig, hvad vi får, så du får magien ved en overraskelse i hver levering.