Ulster Weavers Home Fashions er en selskab som specialiserer sig i boligtekstiler. Firmaet er baseret i Holywood, Nordirland. Virksomheden kan spore sin historie tilbage til det nittende århundrede.
Ulster Weaving Company blev oprindeligt grundlagt i 1880. Gennem det sene 19. og tidlige 20. århundrede, fortsatte selskabet til at spinde, væve, blegne og færdiggøre linned af høje kvalitet, som Irland og Ulster var blevet berømt for verden over.
I løbet af 1960 bragte Ulster Weavers i disse år deres tekstil ekspertise til tekstilsektoren i køkkenet - med speciale i første omgang i irske linned viskestykker og i årenes løb at udvide området til at omfatte alle typer tilbehør til køkkenet samt koordinerer disse med tasker og gaveartikler. Ulster Weavers blev inddelt i Ulster Weavers Home Fashions og Ulster Weavers Apparel (beklædning) i 1990. UW Home Fashions er stolt af deres produktion af høj kvalitet linned og tekstilvarer. Hvert produkt er designet i Nordirland, og selskabet fortsat er afhængig på den viden 125 år i produktionen af ​​tekstiler har givet.
For at imødekomme kravene fra det 21. århundrede marked, finder produktionen sted i forskellige dele af verden, men processen og kvaliteten af slutproduktet er stadig kontrolleret i Nordirland. I de sidste 800 år har britiske monarker skænket den kongelige hjemmel på virksomheder, der leverer varer og tjenester til medlemmer af den kongelige familie i mere end fem år. Den kongelige hjemmel er et tegn på kvalitet og er højt respekteret både i Storbritannien og i udlandet. Som bevis på deres forpligtelse til kvalitet, har Ulster Weavers Home Fashions holdt den royale hjemmel som Hofleverandører af køkken tekstiler til Dronning Elizabeth II siden 1995.Ulster Weavers Home Fashions er en familievirksomhed med en verdensomspændende rækkevidde. Deres produkter sælges, ikke kun i Storbritannien og Irland, men i hele verden.