I mere end 140 år har Ulster Weavers været synonyme med at producere højkvalitets og holdbare produkter, der holder tidens test, produkter fremstillet med omhu, ved brug af hævdvundne metoder, der forstærker den rige tekstiltradition, som de er blevet berømte for. Hos Ulster Weavers er deres vision at bringe inspiration og håndværk til ethvert hjem i verden, rodfæstet i deres formål om at berige hjem og liv overalt.

Ulster Weavers er forpligtet til at reducere deres indvirkning på planeten ved at bruge færre ressourcer mere effektivt – og opmuntre deres leverandører og partnere til at gøre det samme. Deres mål er at reducere vores CO2-udledning med 60 % inden 2025.

Reducer, genbrug, genbrug:
De planlægger at reducere mængden af affald, de sender til lossepladsen, med 50 % inden 2025. De vil nå dette mål på mange måder – ved at redesigne deres produkter, bruge flere genbrugsmaterialer og genanvendelige materialer og samarbejde med deres partnere om at genbruge ubrugt stof.

Der er meget, der går ind i deres produkter - men skal det hele være der? De vil revurdere, hvordan vi laver ting for at fjerne unødvendige komponenter som tags, poser, æsker og tape. Samtidig forbedrer deres genbrug på stedet og sikrer, at deres ordrer er pakket i genbrugsmaterialer.

Ulster Weavers nye 2024 katalog er vendt tilbage til kernedesignstilen, som de tidligere har været kendt for.